Stranden San Antonio

In San Antonio liggen verschillende vaak kleine strandjes. Vanuit het centrum heb je de keuze uit 5 strandjes die op loopafstand bereikbaar zijn. Ieder strandje heeft goede faciliteiten en een barretje of restaurant is altijd in de buurt. Elk strand heeft een eigen karakter en sfeer, het is dus heel afhankelijk van wat je van een strand verwacht of één van de stranden bij je past. Ook is het mogelijk om de boot naar een strandje in de buurt te nemen. Aanraders zijn Cala Conta en Cala Bassa welke per boot bereikbaar zijn.

Playa Calo des Moro

Deze mooie baai ligt aan de noordkant van San Antonio, dichtbij de haven. Het is één van de populairste en trendy zachte zandstranden van San Antonio. Aan de nieuwe promenade van dit strand liggen de bekende Sunset cafés en bars. Onder meer Café del Mar ligt in de buurt van dit strand. Aanraders zijn ook de Kanya en Sunsea bars voor een hapje en drankje. Indien je van cocktails houdt is dit strand een echte aanrader met de vele cocktailbars. Het strand is gemakkelijk te bereiken vanuit San Antonio centrum en ook de twee promenades van de San Antonio baai leiden naar Calo Des Moro.

Playa es Puet

In de baai van San Antonio ligt Playa es Puet. Het is een klein gouden zandstrand. Aan het begin is het erg ondiep en dus ideaal voor kinderen om veilig in te zwemmen, het strand loopt geleidelijk af in zee. Ook is er een lifeguard. Faciliteiten als zonnebedjes, parasols, douches, bars, winkels en restaurants zijn aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om te waterskiën, waterfietsen of een rondje te maken op de bananenboot. Bij het kleine steigertje, dichtbij Es Pueto Snackbar, is een mooi plekje waar je kunt vissen of met kinderen de vissen brood kunt voeren.

Playa S’Estanyol

Het strand S’Estanyol ligt in de baai van San Antonio, het ligt iets verder dan Playa Es Puet. Het strand bestaat uit twee baaien met kleine zandstranden die uitmonden in een geleidelijk dieper wordende zee. Faciliteiten die aanwezig zijn zijn zonnebedden, parasols, restaurants, bars, waterfietsen, verschillende watersporten en bananenboot. Er is een BBQ strandbar waar je heerlijk kunt eten. In de buurt zitten verder winkels, een snackbar en nog een strandbar. Dichtbij het strand parkeren is lastig, het is aan te raden om er te voeten naar toe te gaan. Vanaf dit strand kun je ook de ferry pakken naar San Antonio en andere strandjes.

Cala Pinet

Cala Pinet is te voet of per ferry vanuit San Antonio goed te bereiken. Het heeft een zacht zandstrand en ondiep water, wat het ideaal maakt voor spelende kinderen. In de buurt is een goed restaurant waar je kunt lunchen en twee barretjes voor een drankje. Ook een supermarkt is in de buurt. Op het strand is er de mogelijkheid om zonnebedden en parasols te huren. Ook kun je er waterskiën, waterfietsen en een tochtje maken op de bananenboot.

Cala Gracio strand

Twee kilometer ten noorden van San Antonio ligt het prachtige strandje Cala Gracio. Dit door strandwachten bewaakte strandje ligt in een baai met ondiep water. Het strand is ongeveer 80 meter lang en 40 meter breed. Strandbedjes en parasols zijn te huur. Er is een restaurant en bar waar gedurende de dag snacks en drankjes kunnen worden gekocht. Ook zijn er douches en is het goed bereikbaar voor mensen met een handicap. Het fijne van dit strand is dat het op voldoende afstand van San Antonio ligt om de massale drukte weg te houden. Het is hierdoor een fijn strand voor ouders met kinderen, ook omdat er geen grote golven zijn doordat het strandje in een baai ligt. Ook voor snorkelen is dit een erg mooie locatie. Het is strand is te voet, bus of auto bereikbaar.